Skip to main content
The largest online newspaper archiveArchive Home
News-Press from Fort Myers, Florida • Page 238
A Publisher Extra® Newspaper

News-Press from Fort Myers, Florida • Page 238

Publication:
News-Pressi
Location:
Fort Myers, Florida
Issue Date:
Page:
238
Extracted Article Text (OCR)

NEWS-PRESS, SUNDAY. APRIL 1. 1990 4 OVER v- HEAPS UP! Xy FRBSH PRESS WWC I RELEASES! J)onesbury G. B. TRUDEAU II I is" HAS HE COME DOWN YET TODAY? 5EEMS THE RESIDENTS HOW UN-TRUMPISHl WELL, HPS GOT RSASON TO LAI LOU).

CHECKOUT THESE COURT Annc kirrr I CF TRUMP PLATA ARB SUING CONNIE 1 CK MILLION! ii i i i viic i a i i in CHECK TT OUT. IMPROPER LOOKS LIKE-THE I'LL SAY. qL, THE DONALD! 'ii i WORKMANSHIP, DEFECTIVE BOY BUILDER'S WONDER I YOU'RE THROWING MATERIALS, POOR HEATING GOT ANOTHER DAMAGE- HOW HE'LL t' 11 IN TRUMP PLAZA i yM SYSTEM, LOOSE GUARD-sf CONTROL PROBLEM. WEASEL I Uf VVr -the president IW r. fl: U7 iT vv.

ms rights Ar-7 rWM i -UMtr 'if ivsv i revoked vourM 1 I AN HAS INFORMED ALDEN ESSEX THAT HE 'A IS NO LONGER WELCOME ON THE CAMPUS. 1 X'M SORRY XANf IT VERY WELLi LET'S i AAIGHTAOD THAT AME IT ON YOU PLACED ME IN A VOST i PERSONAL' 1 VOJR QUIXOTIC NATDREi! N.J A i EMBARRASSING 7 STOP IHJt MR. ESSEX? XVE BEEN WAITlNG 1 VVY --UH--- FOR VOVJ 'THERE'S Jl' -A EXCUSE SOMETHING nrvffS yrM ikit. aku I iffi ME'. THINK YOU tNrr? -go back jL )Jvi' TCiWy' HILLS AND A Tr 1 I I'KAfl CONCENTRATE l7r JfjTO PHT? POSITION I'LL AM56 YOU, L-5w.

AH THE RANCH WITH SEXOfi WAR6UCK.S FUNDING US, MAYBE WE CAN CAu urCT nc-Tuf i was not theip intention; but thi5 lanp they' clearep will useful TH' RANCHERS I 1 PIP SOmHlN' I 1 JUAN? I 1 ni ANYWAY. PIP U6 7A FAVOR AT LA6T, CHIC MAYBE i BUT A uiTwmiT1 RAIN FOREST. hWftfl.C. FOR S90i? WARBUCKS' PEOPLE 7 OH wis in 0RANPER lt 1M fclV5 ntn jrfr 11 1 turn TO LcjAU THE TLJ AMfrT in inn I jJ i. A 'ffl s.

l. A Ml? fiM PRESENT ANP IMC PA6T -ARE BOTH PERHAPS PRESENT IN 1W FUTURE, ANP TIA FUTURE CONTAlNEP IN TIME R45T. Hi: T. ELIOT frJ iwv YEAH? CONSUMERISM AEAnS LET'S WAIT ANP SEE EVERYONE IN THE UNPEVELOPEP COUNTRIES HAS A I IT 5 5AVEP, IT'LL BE 6REAT PEE.LIN' KNOWIN' THINK OF ALL THE EXTRA ASriP. vE CAN PEAL.

MORE MANUfACTU.N6,WCH HOW 6RATEfVL CAR TOR) WHEN fur An flpmMf MEANS 10RE POLLUTION, HOW 1 th PLANET YQ0HlPP WlTHlTyV7 fTTTd lZLAAJ PO WE PEAL WITH IT. WON'T THt 16.. IT, L.Cf BAN SPRAY? 4-1 ANSWER TO TODAY'S PUZZLE gSlOjPggRtElDlAl si WHIE I lMf-3 LIAIS IT I'M 60ING TO 5ERVE MY 'FAMILY 'ICS CRAM ANP COOKIBS atbVery TH T'M bONS To AAXB tfY LMfiG ROOM MAL-. I PoTHiN25 MoA (r iililliil OHO HoiiV ARIA A StlN I I NUT I TtjLi XUTT IIIIMPC P-j- 0 "SDRES TEM7A gll I ESijS Hit It DHT NtjlWffU IIC AiMiTHR NHl 'Milii PAR STTTTsHp I iHl NjlT A CHSJEA rFtBtTTEHa i a oTStiM a 1 TTriwuFa 0 uTrtiB I AS Iff I EiD ri'Iill 1 MM 1 E01 ABA Tils A HI 0 1 Frj a Fob i IBHjJiMnilJHlill 5l 1 A 1 A gjT Iff 1 wsnp TR" Tn sTaTd IpT jA THa WW fuiil.V Mi PlN EKlTritltis ClOISPIIf lSHS OWS AjwjlDiA VjCjI A 0 GFjC I WtTA TtTj. A 0A 0 0TBE AD TTC 8 Njol jL o)RWJcTXtFBil USTTpa 4190 1 AMD I'LL LETMYtfDS PO WHATEVER THEY I'LL tfEVER JUST BUY HEW CLOTtfES MQVl POE5NT PO SUCH Ans wer DONKEY UPLIFT YEARLY COSTLY BICKER STUPIO What to do when you can't find anyone to sing with "DUET" YOURSELF 1 rui fefn, 1 i.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the News-Press
  • Archives through last month
  • Continually updated

About News-Press Archive

Pages Available:
2,673,264
Years Available:
1911-2024